top of page

IEDER EEN BEELD ZONDER GRENZEN

FILMEN

DSLR

Hebt u altijd al een mooie video willen hebben voor uw bedrijf? Of komt er een speciale dag aan die u absoluut vast wilt laten leggen in bewegend beeld? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan voor bijna alles open en staan altijd open voor een goed gesprek.

FOTO'S

VAST BEELD

Iets voor altijd vast kunnen houden. Je eigen modellen portfolio opbouwen. Of uw bedrijf een beter beeld geven. Net als voor film staan wij voor alles open en denken wij mee met dat wat u graag wilt bereiken. Eerst samen even kijken wat wij voor u kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons op.

DESIGN

VORMGEVING

Net begonnen of heeft u gewoon een nieuw ontwerp nodig? Bij ons is er ook de mogelijkheid om samen iets te bedenken en uit te werken. Denk aan logo's, YouTube headers, Website en/of blog vormgeven en video elementen. Ontwerpen doe je samen en zal dus ook in een goede samenwerking plaatsvinden om dat te maken waar u op hoopt.

WAT KAN KLOKMEDIA?

OF CONTACT ONS NU!

Vragen, aanmerkingen of interesse in ons bedrijf? Wij reageren zsm.

Bericht ontvangen!

PRODUCT
ABOUT
FEATURED
CONTACT
DEMO

Dit ben ik dan, Tessa. Hoofdklok achter dit hele gebeuren. Augustus 2015 ben ik gestart met mijn opleiding AudioVisueel-Specialist in Zwolle. En sindsdien ben ik bezig om mijn nu nog kleine bedrijfje steeds meer te ontwikkelen. Al jaren weet ik wat ik wil en dat is beeld maken. Of het nou is in film, fotografie of het ontwerpen van dingen. Mijn uiteindelijke doel is regisseren voor op het grote doek, maar voor nu wil ik mijn passie alleen maar omzetten naar iets wat ik voor anderen kan en mag doen.

Hoi, Iris hier! De Benjamin van de familie en tevens zusje van Tessa. Nu een jaartje heb ik mijn passie voor fotografie ontdekt en ben ik steeds meer bezig om mijzelf te verbeteren. Hoewel de meeste dingen in handen van Tessa liggen, ben ik er om te helpen waar nodig. Of het nu gaat om bedenken, uitwerken of beeld maken. Hoe dan ook, voor mij blijft dit een hobby, maar ik ben altijd bereid om een handje te helpen.

TESSA KLOK

IRIS KLOK

O

V

E

R

O

N

S

Drenthe, Meppel
Overijssel, Zwolle

24/7 BEREIKBAAR

Insta: KlokMedia
DM'en kan altijd
klokfotofilm@gmail.com
facebook.com/klokmedia
bottom of page